Γιατί Γραμματειακή υποστήριξη στη Datalabs

 • Εκπαίδευση αποκλειστικά σε ότι ζητάει η αγορά εργασίας
 • Διδασκαλία από έμπειρους καθηγητές ζωντανά
 • Δυνατότητα μαθήματος από την σχολή ή/και απομακρυσμένα
 • Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και μετά το τέλος των μαθημάτων
 • Αναπλήρωση χαμένων μαθημάτων
 • Εγγύηση επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης του τεχνοβλ. του ΑΠΘ
 • Εκπαιδευση στα πιο γνωστά προγράμματα (Office, Photoshop, Wordpress, SoftOne κ.α.)

Περιγραφή

Ιδανικό σεμινάριο για άτομα που ψάχνουν εργασία σαν υπάλληλοι γραφείου γενικών καθηκόντων ή απλής γραμματειακής υποστήριξης όσο και σε θέσεις γραμματείας διοίκησης. Παρακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε να διεκπεραιώνετε πολλαπλά θέματα της καθημερινότητας στον εργασιακό χώρο ενός γραφείου όπως αυτός έχει διαμορφωθεί σήμερα.


Απευθύνεται σε:

 • Άτομα χωρίς εργασιακή εμπειρία που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους
 • Άτομα με εργασιακή εμπειρία σε θέσεις εργασίας εκτός γραφείων που θέλουν να αλλάξουν δουλειά
 • Άτομα με εμπειρία ως υπάλληλοι γραφείου που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους

Το σεμινάριο προετοιμάζει τον μαθητή ακριβώς επάνω σε αυτά που ζητάνε οι εταιρίες από υπαλλήλους γραφείου. Με άλλα λόγια προσπαθεί να τους κάνει πολυεργαλεία. Να τους εφοδιάσει με πολλαπλές και πολύπλευρες γνώσεις έτσι ώστε να είναι χρήσιμοι σε κάθε επιχείρηση.


Το μάθημα βασίζεται στην μεθοδολογία Blended Webinar. Αυτό σημαίνει ότι ο μαθητής παρακολουθεί το ζωντανό μάθημα και συμμετέχει στα εργαστήρια τόσο από τις εγκαταστάσεις της σχολής αλλά και από δικό του χώρο σε περίπτωση δυσκολίας πρόσβασης στην Datalabs. Επίσης οι μαθητές έχουν την δυνατότητα επαναλήψεων μέσω της συμπληρωματικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας αλλά και αναπλήρωσης πιθανών χαμένων ζωντανών μαθημάτων. Τέλος έχουνε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό υλικό αλλά και στα εργαστήρια ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.


Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι μαθητές:
 1. Παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης αναγνωρισμένο από το υπουργείο παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ.
 2. Παίρνουν μέρος στην εξέταση πιστοποίησης Certified Secretaries Management Assistant η οποία παρέχεται από το φορέα πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού του τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου η Datalabs εγγυάται την επιτυχία σε αυτές. Το χαρτί που θα αποκτήσουν αναγνωρίζεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης λόγω της συμόρφωσής του με τον ΕΣΥΔ (Εθνικό ΣΥστημα Διαπίστευσης)


Όλα τα παραπάνω το καθιστούν το σεμινάριο του υπάλληλου γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης το πιο ολοκληρωμένο entry level σεμινάριο στην αγορά σήμερα. 


Κόστος προγράμματος: 690€ (συμπεριλαμβάνεται το κόστος εξετάσεων πιστοποίησης)

Δυνατότητα αποπληρωμής με έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
Φοιτητές και άνεργοι έχουν έκπτωση 10% στην αρχική τιμή του προγράμματος.
Αναζητείστε τις on-line προσφορές για εγγραφή με εκπτώσεις έως και 30%


Περιεχόμενα

Ώρες διδασκαλίας: 2,5 μήνες

Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)