Καλωσήρθατε

Από το 2003 έως και σήμερα στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης της Datalabs παρέχουμε εκπαίδευση χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους. Με προγράμματα σπουδών διάρκειας από μια ημέρα έως ένα έτος, μπορείτε να εξειδικευτείτε στους Τομείς Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης ή Τουρισμού και Εστίασης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Σπουδαστές
πανελλαδικά


Πιστοποιήεις
στη Θεσσαλονίκη


Χρόνια
λειτουργίας

Βραβευμένη ποιότητα

Πολλαπλές βραβεύσεις από φορείς πιστοποίησης (ACTA, ECDL, Cambridge), αλλά και από συνεργάτες για το εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών μας

Επίσημος φορέας εκπαίδευσης

Από το 2014 είμαστε επίσημος φορέας Δια Βίου Μάθησης, όπως ορίζεται από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)

Αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις

Οι πιστοποιήσεις που παρέχουμε είναι αναγνωρισμένες από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση

Επιλέξτε την ειδίκευσή σας μεταξύ των πλέον αναπτυσσόμενων κλάδων της σύγχρονης αγοράς εργασίας, ελληνικής ή ξένης και πιστοποιηθείτε από φορείς παγκόσμιας αναγνώρισης.

Ολιγομελή τμήματα

Τα σεμινάριά μας πραγματοποιούνται σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα 2 με 10 ατόμων. Κάθε θέση εργασίας έχει Η/Υ εάν απαιτείται από το σεμινάριο.

Στοχευμένη κατάρτιση

Η θεματολογία μας ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, με κύριο στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση ή την αναβάθμιση δεξιοτήτων των ήδη εργαζόμενων

Επιλεγμένοι εισηγητές

Οι εισηγητές μας είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στον κλάδο τους με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας

Σας περιμένουμε

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση, σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο, ιδανικό για την εκπαίδευσή σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.