Γιατί Προγραμματισμό με Python στην Datalabs

 • Εκπαίδευση από επαγγελματία Python developer
 • Μεγάλη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση
 • Ασκήσεις σε κάθε μάθημα
 • Ασύγκριτη αναλογία κόστους-ωρών διδασκαλίας

Περιγραφή

Τα βασικά χαρακτηριστικά της Python είναι η αναγνωρισημότητα του κώδικά της και η δυνατότητα που παρέχει στους προγραμματιστές να γράφουν έννοιες σε λιγότερες γραμμές κώδικα από ότι σε άλλες γλώσσες. Ευκολία εγκατάστασης, απλή σύνταξη και πληθώρα βιβλιοθηκών που διευκολύνουν τις περισσότερες βασικές διαδικασίες είναι ακόμα μερικά από τα χαρακτηριστικά της που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πλέον περιζήτητες γλώσσες προγραμματισμού, τόσο για τον αρχάριο, όσο και για τον προχωρημένο προγραμματιστή.


Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, απογεύματα, Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη, από τις 18.00 έως τις 22.00. Μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε και εξ' αποστάσεως, ζωντανά στις ώρες των μαθημάτων.Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος, αλλά και μετά τη λήξη αυτού, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα αναπλήρωσης, αλλά και επανάληψης των διαλέξεων, ασύγχρονα, μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της Datalabs, DES. Έτσι μπορούν ανά πάσα στιγμή, να λύσουν όποια απορία παρουσιαστεί, αλλά και να δουν ξανά, στο χρόνο τους, όποιο σημείο επιθυμούν.Με την ολοκλήρωση του προγράμματος κάθε μαθητής παραλαμβάνει από το ΚΔΒΜ Datalabs πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου. Υπάρχει και η επιλογή συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης από την ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), της οποίας εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο είναι η Datalabs.Πρόσθετο υλικό

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες αποκτούν πρόσβαση σε ένα προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Datalabs (DES) με στόχο την κατασκευή 10 ολοκληρωμένων εφαρμογών με τη γλώσσα. Οι εφαρμογές που αναπτύσσονται περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

 • geolocation packages για την κατασκευή webmaps

 • ανάπτυξη ιστοσελίδων

 • GUI

 • αλληλεπίδραση με SQLite

 • επεξεργασία εικόνας

 • web scraping και data extraction

 • active data visualization

(το συμπληρωματικό πρόγραμμα πραγματοποιείται και αυτό στους χώρους της Datalabs)


Κόστος προγράμματος: 380€
Φοιτητές και άνεργοι έχουν έκπτωση 10% στην αρχική τιμή του προγράμματος.
Αναζητείστε τις early bird προσφορές για εγγραφή με προνομιακές εκπτώσεις έως και 40%

Περιεχόμενα

Ώρες διδασκαλίας: 24

Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)