Τομέας Πληροφορική

Τεχνικός Δικτύων CCNA

198 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Άτομα που επιθυμούν να απασχοληθούν στον κλάδο των δικτύων υπολογιστών ως σχεδιαστές, διαχειριστές ή και τεχνικοί δικτύων χωρίς να έχουν προηγούμενη γνώση ή εμπειρία
Διάρκεια: 240 ώρες. Ειδικές εκπτώσεις σε φοιτητές και ανέργους.

Η πιστοποίηση Cisco Certified Network Associate (CCNA) Routing and Switching της Cisco αποτελεί το ισχυρότερο επαγγελματικό εφόδιο στον τομέα των δικτύων υπολογιστών. Καλύπτει μια εκτενή ανάλυση των δικτύων, από τις θεμελιώδεις αρχές έως τις προηγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες. Οι καταρτιζόμενοι διδάσκονται τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την διαχείριση και συντήρηση μικρού και μεσαίου μεγέθους τοπικών δικτύων (LAN). Αποκτούν επίσης βασικές γνώσεις για δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN) και τις αντίστοιχες δικτυακές εφαρμογές. Η σημαντικότερη όμως δεξιότητα που αποκτούν είναι η δυνατότητα configuration Cisco συσκευών (Routers και Catalyst Switches) μέσω του Cisco IOS. Το πρόγραμμα σπουδών CCNA Routing and Switching αποτελείται από 4 τμήματα/κύκλους σπουδών και μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση της πιστοποίησης CCENT μετά από την ολοκλήρωση των 2 πρώτων κύκλων και της πιστοποίησης CCNA Routing and Switching μετά από την ολοκλήρωση και των 2 τελευταίων κύκλων σπουδών.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος γίνονται εκτεταμένες εργαστηριακές ασκήσεις (Labs), τόσο σε πραγματικό Cisco εξοπλισμό όσο και στον εξομοιωτή της Cisco, το Packet Tracer. Οι καταρτιζόμενοι εφοδιάζονται με πλούσιο πρόσθετο υλικό (Tutorials, e-books, εξειδικευμένο λογισμικό).

 

Νέο CCNA 5.0 CurriculumΓνωρίστε το νέο CCNA!
Τα νέα τμήματα CCNA θα εκπαιδεύουν τους σπουδαστές στη νέα έκδοση, η οποία τίθεται σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2019, ενώ οι πρώτες εξετάσεις θα είναι διαθέσιμες τον Φεβρουάριο του 2020. Δείτε περισσότερα για τη νέα μορφή της πιστοποίησης στο site της CISCO εδώ
 

 

 • Η νέα μορφή της πιστοποίησης αντικαθιστά τις παρακάτω προηγούμενες πιστοποιήσεις:

 1. CCNA Cloud

 2. CCNA Collaboration

 3. CCNA Cyber Ops

 4. CCNA Data Center

 5. CCDA

 6. CCNA Industrial

 7. CCNA Routing and Switching

 8. CCNA Security

 9. CCNA Service Provider

 10. CCNA Wireless

CCNA Routing and Switching

Το CCNA Routing and Switching αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες. Αυτές ενδέχεται να τροποποιηθούν με τη νέα μορφή της πιστοποίησης.
 

1. Introduction to Networks

Exploring the Network
Configuring a Network Operating System
Network Protocols and Communications
Network Access
Ethernet
Network Layer
Transport Layer
IP Addressing
Subnetting IP Networks
Application Layer
It's a Network


2. Routing & Switching Essentials

Introduction to Switched Networks
BAsic Switching Concepts and Configuration
VLANs
Routing Concepts
Inter-VLAN Routing
Static Routing
Routing Dynamically
Single-Area OSPF
Access Control Lists
DHCP
Network Address Translation for IPv4

 

3. Scaling Networks

Introduction to Scaling Networks
LAN Redundancy
Link Aggregation
Wireless LANs
Adjust and Troubleshoot Single-Area OSPF
Multiarea OSPF
EIGRP
EIGRP Advanced Configurations and Troubleshooting
IOS images and Licensing

 

4. Connecting Networks

Hierachical Network Design
Connecting to the WAN
Frame Relay
Network Address Translation for IPv4
Broadband Solutions
Securing Site-to-Site Connectivity
Monitoring the Network
Troubleshooting the Network

 

cisco networking academy logo  

Η εκπόνηση του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με το υλικό της Cisco, όπως αυτό παρέχεται σε όλες τις πιστοποιημένες Cisco Networking Academies, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

Academy Locator

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των Ακαδημιών της Cisco είναι ότι παρέχουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να αποκτήσουν εκπτωτικό voucher 60% για τις εξετάσεις πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση CCNA δεν είναι πλέον προϋπόθεση για το CCNP! Μπορεί δηλαδή κάποιος να δώσει κατευθείαν τις CCNP πιστοποιήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πακέτο CCNA+CCNP με πιστοποίηση σε CCNP


Τα παράβολα των εξετάσεων πιστοποίησης δεν περιλαμβάνονται στο κόστος των διδάκτρων. Περιλαμβάνεται όμως η βεβαίωση επιτυχίας στις εξετάσεις, που σημαίνει ότι δεν χρεώνεστε την πρώτη σας επανεξέταση σε περίπτωση που κοπείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εισηγητής
Δεληγιαννίδης Λάζαρος

Μαθηματικός
Cisco Certified Instructor
Υπεύθυνος ακαδημαϊκών προγραμμάτων Cisco

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 240 ώρες
Κόστος: 1650€ ιδιώτες/ 1950€ εταιρίες
Εφάπαξ αποπληρωμή: 1550€
Ειδικές εκπτώσεις σε άνεργους και φοιτητές
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Τεχνικός Δικτύων CCNA Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter