Τι διδάσκεται

  • Junior developer σε μόλις 112 ώρες
  • Δημιουργία portfolio έργων
  • Εκπαίδευση από επαγγελματίες προγραμματιστές
  • Έμφαση στην πρακτική εξάσκηση

Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 4 ενότητες

1η Ενότητα – Wordpress, SEO & web design


Εδώ οι σπουδαστές μαθαίνουν σχεδιασμό και στη συνέχεια υλοποίηση ενός website. Επίσης διδάσκονται τεχνικές διαχείρισης περιεχομένου καθώς και τεχνικές Search Engine Optimization (SEO).  

Επίσης, διδάσκονται σχεδίαση, υλοποίηση και διαχείριση ενός e-shop μέσω συστήματος διαχείρισης περιεχομένου.


2η Ενότητα – Web standards: HTML5, CSS3, Javascript


Τα πρώτα βήματα στον διαδικτυακό προγραμματισμό είναι συγκεκριμένα και είναι τα επονομαζόμενα web standards, το τρίπτυχο HTML5, CSS3 και η Javascript.


3η Ενότητα - Βάσεις Δεδομένων

Οι σπουδαστές διδάσκονται θεωρία βάσεων δεδομένων, βασικές αρχές και έννοιες βάσεων όπως κλειδιά, σχέσεις και ακεραιότητα, indexes, αλλά και θεωρίες βελτιστοποίησης όπως κανονικοποίηση και SQL Analyzers. Διδάσκονται προχωρημένες εντολές SQL, όπως Groups, Exists, Any, type conversions, αλλά και stored procedures. Γνωρίζουν εργαλεία βελτιστοποίησης, όπως ο SQL Analyzer της Microsoft


4η Ενότητα – PHP, MySQL

php mysql

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εκμάθηση της πλέον διαδεδομένης γλώσσας ανάπτυξης ιστοσελίδων, την PHP καθώς και το σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων MySQL, απαραίτητα για κάθε διαδικτυακή εφαρμογή.

 

Software labs - Coding bootcamps



Με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας διεξάγονται εξειδικευμένα labs, όπου οι μαθητές με την έμπειρη καθοδήγηση των εισηγητών υλοποιούν ατομικά projects με σκοπό την καλύτερη δυνατή αφομοίωση της διδακτέας ύλης, αλλά και τη συσταση ενός αρχικού portfolio έργων. Μετά το τέλος και των labs, διεξάγονται εξετάσεις πιστοποίησης και ξεκινάει η επόμενη ενότητα.


Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, απογεύματα, Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη, από τις 18.00 έως τις 22.00. Μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε και εξ' αποστάσεως, ζωντανά στις ώρες των μαθημάτων.



Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος, αλλά και μετά τη λήξη αυτού, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα αναπλήρωσης, αλλά και επανάληψης των διαλέξεων, ασύγχρονα, μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της Datalabs, DES. Έτσι μπορούν ανά πάσα στιγμή, να λύσουν όποια απορία παρουσιαστεί, αλλά και να δουν ξανά, στο χρόνο τους, όποιο σημείο επιθυμούν.


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος κάθε μαθητής παραλαμβάνει από το ΚΔΒΜ Datalabs πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου. Στα δίδακτρα περιλαμβάνεται επίσης και το κόστος πιστοποίησης για 1 από τις 3 ενότητες του προγράμματος (όχι ΒΔ). Οι πιστοποιήσεις επαγγελματικής κατάρτισης είναι διαθέσιμες από το φορέα πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού ACTA, που είναι Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περιεχόμενα

Ώρες διδασκαλίας: 112 ώρες

Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)