Γιατί voucher στη Datalabs

  • Πιστοποιημένος πάροχος ΔΥΠΑ και ΕΟΠΠΕΠ
  • Φιλική πλατφόρμα e-learning και συνεχής υποστήριξη
  • Πάροχος εκπαίδευσης ενηλίκων με εμπειρία 20 ετών

Περιγραφή

Παρασκευή 8/8 - Ξεκίνησε η επιλογή προγράμματος κατάρτισης από τους ωφελούμενους


Το πρόγραμμα έχει διάρκεια έως 400 ωρών και αφορά κλάδους αιχμή. Προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση και πιστοποίηση και θα παρέχει επιταγή κατάρτισης συνολικής αξίας έως 2000€ ανά ωφελούμενο.


Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU με κύριο στόχο τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.


Το ΚΔΒΜ Datalabs, συμμετέχει και σε αυτό το πρόγραμμα ως φορέας κατάρτισης με το πρόγραμμα: "Λιανικές Πωλήσεις" και θα εξυπηρετήσει ωφελούμενους στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, οι θέσεις είναι συγκεκριμένες ανά κλάδο πανελλαδικά. 


Ποιοί είναι ωφελούμενοι?

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους ανέργους οι οποίοι:

  • Είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της ΔΥΠΑ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ή όχι
  • Έχουν ηλικία άνω των 18 ετών
  • Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Δεν έχουν παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης στο πλαίσιο της δράσης 16792, «Εκσυγχρονισμός του Συστήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ & του ΛΑΕΚ». Η δράση αυτή είναι διαφορετική από τη δράση 16913, «SUB 2: Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για
    στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες», που αφορά το voucher των 750€
  • Να μην παρακολουθούν ή να μην έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία 2 έτη. Αν κάποιος έχει συμμετάσχει σε άλλο πρόγραμμα voucher (πχ της 16913), θα πρέπει να είναι σε άλλο αντικείμενο κατάρτισης.


Έχω ΚΑΥΑΣ, τι πρέπει να κάνω για να συμμετάσχω

1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής στο ΚΔΒΜ Datalabs, έτσι ώστε να λάβετε αναλυτικές οδηγίες για την άμεση ένταξή σας στα τμήματά μας.

Φόρμα συμμετοχής Datalabs

2. Αποστείλετε μας το pdf άμεσα με τον κωδικό ΚΑΥΑΣ

3. Ακολουθείστε τις οδηγίες μας για τα επόμενα βήματα


Μπορώ να συμμετάσχω και στο άλλο πρόγραμμα με επίδομα 750€?

Όχι, σύμφωνα με το επικυρωμένο FAQ που εξέδωσε η ΔΥΠΑ 9/9/25 δεν μπορείτε να συμμετάσχετε και στα 2 προγράμματα

ΔΥΠΑ FAQ (ερώτηση 14)


14.Έχω ΚΑΥΑΣ για το πρόγραμμα «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση σε δεξιότητες ψηφιακές, πράσινες και οικονομικού εγγραμματισμού για ανέργους και εργαζόμενους ωφελούμενους» (διάρκειας 150 ωρών) και για το πρόγραμμα κατάρτισης σε κλάδους αιχμής. Μπορώ να ενεργοποιήσω και τους δύο ΚΑΥΑΣ και να συμμετέχω και στα δύο προγράμματα;

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης των δύο ανωτέρω προγραμμάτων κατάρτισης προσδιορίζεται για το χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2025 και ως εκ τούτου η χρονική διάρκεια υλοποίησης, συνολικά, των ωρολογίων προγραμμάτων διδασκαλίας τους συμπίπτει χρονικά.
Συμπερασματικά, αν έχετε λάβει ΚΑΥΑΣ και για τα δύο προγράμματα κατάρτισης θα ενεργοποιήσετε μία από τις δύο επιταγές κατάρτισης που δικαιούστε. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή υπογεγραμμένης διμερούς σύμβασης από τον πάροχο κατάρτισης, δεν μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε και τη δεύτερη επιταγή κατάρτισης.

Αντικείμενα κατάρτισης

Ώρες διδασκαλίας: έως 400 ώρες

Κινηθείτε άμεσα
Περιορισμένες θέσεις

Ρωτήστε μας για το πρόγραμμα

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)