Γιατί Πληροφορική στην Datalabs

Περιγραφή

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ MICROSOFT


Είστε άνεργος ή φοιτητής; Εργάζεστε και επιθυμείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας; Επιλέξτε τώρα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει (Promo 3, Promo 6) βάσει των αναγκών σας. Και στις 2 επιλογές παρέχεται:

  • Η απόκτηση πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, της μοναδικής με καθολική αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό

  • Δυνατότητα επιλογής ωραρίου (μέρα/ ώρα) που σας βολεύει

  • Δυνατότητα παρακολούθησης  εξ αποστάσεως (με παροχή του Office365 για την πρακτική εξάσκηση)

  • Εγγύηση αποτελέσματος (δε χρεώνεστε επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα και να λάβετε μέρος σε εξέταση πιστοποίησης εξ’ αποστάσεως ! (για αναλυτική ενημέρωση και προϋποθέσεις παρακαλώ καλέστε μας στο 2310222962)

Η παγκόσμια πιστοποίηση της Microsoft γίνεται αποδεκτή σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ καθώς και για οποιαδήποτε άλλη χρήση (μεταπτυχιακά, μετατάξεις κοκ) σε Ελλάδα & εξωτερικό και δε χρειάζεται ανανέωση (ισχύει δια βίου).

Promo 3

Εκπαίδευση και πιστοποίηση στις 3 ενότητες που χρειάζεται ο ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet/Outlook) με παρακολούθηση μαθημάτων εντός του κέντρου μας σε μέρες / ώρες που σας βολεύουν, Δευτέρα  - Παρασκευή 11:00 - 21:00 ή εξ αποστάσεως όποτε εσείς επιθυμείτε. Συνολικό κόστος εξετάσεων: 190€. Τα μαθήματα και η προετοιμασία για τις εξετάσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω web offer!

Promo 6

Εγγραφή για την πλήρη πιστοποίηση (6 ενότητες), με παρακολούθηση μαθημάτων εντός του κέντρου μας σε μέρες / ώρες που σας βολεύουν, Δευτέρα  - Παρασκευή 11:00 - 21:00 ή εξ αποστάσεως όποτε εσείς επιθυμείτε. Συνολικό κόστος εξετάσεων: 250€ . Τα μαθήματα και η προετοιμασία για τις εξετάσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω web offer!

FAQ - Κοινές ερωτήσεις:

Πόσο χρόνο θα μου πάρει να ολοκληρώσω τα μαθήματα;

Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων και το ρυθμό παρακολούθησης του καθενός. Για έναν μέσο χρήστη υπολογίζεται πως χρειάζονται 30-35 ώρες για το Promo 3 και 60 ώρες για το Promo 6.

Γιατί να επιλέξω την πιστοποίηση της Microsoft, την MOS;

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν και άλλοι φορείς πιστοποίησης (πχ ECDL, ACTA, Vellum, Unicert, GlobalCert, KeyCert, iSkills κοκ). H MOS παρέχεται από την ίδια τη Microsoft (δηλαδή την εταιρία που έχει δημιουργήσει το Word, Excel κοκ) και είναι η μοναδική που ακολουθεί διεθνή πρότυπα.   

Έχει βγει προκήρυξη! Χρειάζομαι κάτι άμεσα!

Παρέχουμε ταχύρρυθμη κατάρτιση λίγων ωρών με στοχευμένη θεματολογία εξετάσεων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Περιεχόμενα

Ώρες διδασκαλίας:

Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)