facebookpixel

Γιατί Πληροφορική στην Datalabs

 • Μαθήματα και εξετάσεις δια ζώσης ή εξ' αποστάσεως
 • Μάθημα στον χρόνο που βολεύει τον σπουδαστή
 • Υπερταχύρρυθμη στοχευμένη κατάρτιση λίγων ωρών σε περίπτωση προκήρυξης
 • Εγγύηση αποτελέσματος

Περιγραφή

Έναρξη μαθημάτων κάθε εβδομάδα

Εξετάσεις κάθε εβδομάδα

Τελικά κόστη τα αναγραφόμενα. Χωρίς κρυφές χρεώσεις.


Πρόγραμμα: 1-Day ΑΣΕΠ

Παρέχουμε ταχύρρυθμη κατάρτιση ελάχιστων ωρών με στοχευμένη θεματολογία εξετάσεων. Αποκτήστε πιστοποίηση πληροφορικές εύκολα και γρήγορα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας. Το 1-Day ΑΣΕΠ μπορεί να ολοκληρωθεί, όπως αναγράφεται και στον τίτλο του, σε μόλις μια μέρα καθότι απαιτούνται 6-8 ώρες προετοιμασίας.


Προγράμματα: Promo3 & Promo6

Ιδανικά για φοιτητές και ανέργους που πρέπει να έχουν τις απολύτως απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσουν να ενταχθούν σε οποιαδήποτε σύγχρονη εταιρία. Η πιστοποίηση στην οποία οδηγούν, θεωρείται απαραίτητο προσόν για πρόσληψη στο δημόσιο τομέα. Το γεγονός ότι δίνεται η δυνατότητα:


α) της απόλυτης επιλογής ωραρίου παρακολούθησης από τον σπουδαστή,
β) της παρακολούθησης των μαθημάτων είτε από τις εγκαταστάσεις της Datalabs ή εξ' αποστάσεως

κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα την καλύτερη επιλογή για όποιον έχει βεβαρυμένο ωράριο και περιορισμένο χρόνο. Επιλέξτε τώρα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει (Promo3, Promo6) βάσει των αναγκών σας. Και στις 2 επιλογές παρέχεται:


 • Η απόκτηση πιστοποίησης αποδεκτή σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ καθώς και για οποιαδήποτε άλλη χρήση (μεταπτυχιακά, μετατάξεις κοκ) καθώς και για ιδιωτικό τομέα.

  • Παροχή του Office365 για πρακτική εξάσκηση.

  • Εγγύηση αποτελέσματος (δε χρεώνεστε επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας).

   • Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό (μαθήματα - ασκήσεις) και μετά το πέρας της πιστοποίησης.

    • Δια βίου ισχύ των πιστοποιητικών.


    Το Promo 3 περιέχει τις ενότητες που χρειάζεται ο ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet/Outlook) ενώ το  Promo 6 είναι το πλήρες πιστοποιητικό των 6 ενοτήτων (Promo3 + Windows, PowerPoint & Access). Η εκπαίδευση γίνεται με παρακολούθηση μαθημάτων εντός της σχολής σε μέρες / ώρες που σας βολεύουν, Δευτέρα  - Παρασκευή 11:00 - 21:00 ή εξ αποστάσεως όποτε εσείς επιθυμείτε. Συνολικό κόστος: 190€ για το Promo3 και 250€ για το Promo6. (περιλαμβάνει μαθήματα και παράβολα εξετάσεων - δεν υπάρχει άλλη επιπλέον χρέωση)


    ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΟΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ - ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ


    Επιπλέον παροχές


    Με την εγγραφή στο Promo6, παρέχονται δωρεάν τα μαθήματα σύνταξης βιογραφικού

    "Το βιογραφικό που θα κερδίσει τη συνέντευξη" μέσω της συνεργασίας μας με τη LeadCompass (για περιορισμένο αριθμό εγγραφών - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)    FAQs - Κοινές ερωτήσεις:


    Πόσο χρόνο θα μου πάρει να ολοκληρώσω τα μαθήματα;

    Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο γνώσεων και το ρυθμό παρακολούθησης του καθενός. Για έναν μέσο χρήστη υπολογίζεται πως χρειάζονται 20-30 ώρες για το Promo3 και 40-50 ώρες για το Promo6. Το 1-Day ΑΣΕΠ μπορεί να ολοκληρωθεί, όπως αναγράφεται και στον τίτλο του, σε μόλις μια μέρα καθότι απαιτούνται 5-10 ώρες προετοιμασίας.

    Πότε δίνω εξετάσεις;

    Κάθε ενότητα εξετάζεται αυτόνομα. Όταν ολοκληρώσετε την παρακολούθηση των μαθημάτων, δηλώνετε στη γραμματεία πως επιθυμείτε να εξεταστείτε. Οι εξετάσεις διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και μπορείτε να δώσετε έως και 2 ενότητες ανά εξέταση (πχ Word και Excel). Στο 1-Day ΑΣΕΠ γίνεται 1 εξέταση με όλες τις ενότητες την ίδια μέρα. 

    Γιατί να επιλέξω την Datalabs;

    Επειδή είμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης πάνω από 20 χρόνια. Μεταξύ των πολλών φορέων πιστοποίησης στην ελληνική αγορά (πχ ECDL, Vellum, Unicert, UCert, GlobalCert, KeyCert, iSkills κοκ) έχουμε επιλέξει – και συνεργαζόμαστε – με τον μοναδικό ακαδημαϊκό φορέα, τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. (ACTA).


    Για αναλυτική ενημέρωση παρακαλώ καλέστε μας στο 2310222962.

    Περιεχόμενα

    Ώρες διδασκαλίας: Από 6 μέχρι 60 ώρες
    Ξεκινήστε
    Άμεσα!

    Ρωτήστε μας για το σεμινάριο

    Συναινώ στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με την ερώτησή μου, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό). (Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)