Τομέας Πληροφορική

Πληροφορική & ΑΣΕΠ

327 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

hardware software certification educational project
 

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

microsoft office user specialist logo Φορεας πιστοποίησης ACTA logo

Ταχύρρυθμη προετοιμασία λίγων ωρών για τις προκηρύξεις:

1ΓΕ/2019 (καταληκτική ημ. υποβολής: 03/02) και 

2ΓΕ/2019 (καταληκτική ημ. υποβολής: 24/02),

με στοχευμένη θεματολογία εξετάσεων και με εγγύηση αποτελέσματος.

Εξετάσεις κάθε εβδομάδα - άμεση έκδοση επιτυχούς βεβαίωσης.


Είστε άνεργος ή φοιτητής; Εργάζεστε και επιθυμείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας; Επιλέξτε τώρα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει - Promo 3, Promo 6, Full Promo- βάσει των αναγκών σας. Και στις 3 επιλογές παρέχεται:

  • Η απόκτηση πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, της μοναδικής με καθολική αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό

  • Δυνατότητα επιλογής ωραρίου (μέρα/ ώρα) που σας βολεύει

  • Δυνατότητα παρακολούθησης  εξ αποστάσεως (με παροχή του Office365 για την πρακτική εξάσκηση)

  • Εγγύηση αποτελέσματος (δε χρεώνεστε επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας)

Η παγκόσμια πιστοποίηση της Microsoft γίνεται αποδεκτή σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ καθώς και για οποιαδήποτε άλλη χρήση (μεταπτυχιακά, μετατάξεις κοκ) σε Ελλάδα & εξωτερικό και δε χρειάζεται ανανέωση (ισχύει δια βίου  ).

Promo 3

Εκπαίδευση και πιστοποίηση στις 3 ενότητες που χρειάζεται ο ΑΣΕΠ (word, excel internet). Συνολικό κόστος εξετάσεων: 190€. Τα μαθήματα και η προετοιμασία για τις εξετάσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω web offer!

Promo 6*

Εγγραφή για την πλήρη πιστοποίηση (6 ενότητες), με παρακολούθηση μαθημάτων εντός του κέντρου μας σε μέρες / ώρες που σας βολεύουν, Δευτέρα  - Παρασκευή 11:00 - 17:00 ή εξ αποστάσεως όποτε εσείς επιθυμείτε. Συνολικό κόστος εξετάσεων: 230€ . Τα μαθήματα και η προετοιμασία για τις εξετάσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω web offer!

Full Promo

Στα πλαίσια της επιχειρησιακής δράσης «Ψηφιακός αλφαβητισμός: Κατάρτιση και ένταξη στην αγορά εργασίας», υλοποιείται το πρόγραμμα Hardware/ Software Certification υπό την αιγίδα τoυ τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ACTA) και την υποστήριξη της Microsoft. Δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων εντός του κέντρου μας σε μέρες / ώρες που σας βολεύουν, Δευτέρα  - Παρασκευή 11:00 - 21:00 ή εξ αποστάσεως όποτε εσείς επιθυμείτε.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω web offer!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  1. Εκμάθηση των απαραίτητων βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής: επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου, δημιουργία παρουσιάσεων, χρήση βάσεως δεδομένων, διαχείριση αρχείων με εγγύηση αποτελέσματος στις εξετάσεις (χωρίς χρέωση επανεξέτασης).

  2. Εκμάθηση επεξεργασίας εικόνας με το Adobe Photoshop (προαιρετικά, δε χρειάζεται συμμετοχή σε εξέταση)

  3. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επιπλέον παροχές, ιδιαίτερα χρήσιμες για φοιτητές - άνεργους (πχ συμβουλευτική για δημιουργία βιογραφικού καθώς και επιμέλεια αυτού, εκμάθηση τυφλού συστήματος κοκ). Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες  

Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης όλων των ενοτήτων για την απόκτηση της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist είναι υποχρεωτική. Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 60€ συν τα παράβολα των εξετάσεων (σύνολο: 290€).

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότηταςστη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Πληροφορική & ΑΣΕΠ Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter