.

Τομέας Τουρισμός

Masterclass F&B

177 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα του επισιτισμού, έχοντας βλέψεις να εξελίξουν την καριέρα τους σε αυτόν. Άτομα τεχνικής κατεύθυνσης (με γνωστικό υπόβαθρο που να σχετίζεται με τα ξενοδοχειακά, τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική, κατά προτίμηση, αλλά όχι περιοριστικά) καθώς και σε επαγγελματίες με εμπειρικές γνώσεις στο αντικείμενο, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τεχνογνωσία ή να εξειδικεύσουν τις υφιστάμενες γνώσεις τους στο χώρο του Food & Beverage Management.

Distance Learning badge

Μένεις εκτός Θεσσαλονίκης; Κάλεσέ μας για να σου αναλύσουμε το πρόγραμμα Rural που αφορά τα σεμινάρια bartending. Τα προγράμματα Rural παρέχουν ευκολίες στην παρακολούθηση της θεωρίας, στέγη στις εστίες της σχολής και απομακρυσμένη επικοινωνία με τους καθηγητές.

Food & Beverage Management: Απαραίτητη γνώση για την εύρυθμη λειτουργίας οποιασδήποτε επισιτιστικής επιχείρισης (εστιατόριο – caffe / bar). Στον ξενοδοχειακό τομέα το τμήμα του επισιτισμού κατέχει περίοπτη θέση, καθότι θεωρείται το πιο κερδοφόρο της επιχείρησης και για αυτόν το λόγο δίνεται μεγάλο βάρος στην οργάνωση της λειτουργίας του.

Στο Masterclass in Food & Beverage Management παρουσιάζεται διεξοδικά ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας αυτών των δομών. Απαραίτητη γνώση για σερβιτόρους, maitre, captain, μάγειρες, chef και pastry chef που επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά και ιδανικό ξεκίνημα για άτομα που θέλουν να ανελιχθούν επαγγελματικά στο χώρο του επισιτισμού.

 

Θεματολογία

Top 20 - Οι 20 Βασικότερες ενότητες που πρέπει να στοχεύσει ένας F&B Manager

Main Duties - Τα καθήκοντα του και οι αρμοδιότητές του F&B Manager

Leadership - Χαρακτηριστικά και γνώσεις ηγεσίας

Budgeting - Δομή προϋπολογισμού

Cost Control Processes - Έλεγχος κόστους

The Service Basics - Βασικά βήματα και σταθερότητα

Restaurant management - Αρμοδιότητες και περιγραφή εργασίας

Bar management - Αρμοδιότητες και περιγραφή εργασίας

Outlets Management - Έλεγχος λειτουργιών

Job description - Περιγραφή εργασίας ανά τμήμα

Sequences - Εκπαίδευση προσωπικού

Perfect setting - Σημεία ελέγχου

Staff Trainings - Σημεία βελτιώσεις και ανάπτυξης

Anticipation of new trends - Πρόβλεψη και καινοτομία

Με το πέρας του προγράμματος, πέραν της βεβαίωσης σπουδών που παρέχεται, οι σπουδαστές λαμβάνουν μέρος στην εξέταση πιστοποίησης Food & Beverage Manager από το φορέα πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού ACTA, που είναι Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εισηγητής:

Νικόλαος Ουζούνης

Υποδιευθυντής του Sani Dunes, με 24 χρόνια προϋπηρεσία στον τομέα του επισιτισμού. Ο Κος Ουζούνης έχει πτυχίο  Bachelor στην διοίκηση τουριστικών μονάδων από το IUKB Ελβετίας και μεταπτυχιακή εξειδίκευση από το Αμερικάνικο Κολλέγιο (ACT). Είναι επίσης πιστοποιημένος Barista trainer από τον SCAE, πιστοποιημένος sommelier από το Court of Master Sommelier και κατέχει advanced certificate στα κρασιά από την WSPC.

 

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 40 ώρες
Κόστος: 590€ σε 4 δόσεις
Εφάπαξ αποπληρωμή: 530€
Δείτε τα web offer μας για προσφορές
 

 

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Masterclass F&B Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter