Τομέας Τουρισμός

F&B crash course

172 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Άτομα που ψάχνουν να βρουν άμεσα δουλειά στο κλάδο του τουρισμού ή/ και επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον εν λόγω κλάδο.

 

Το πρώτο πρόγραμμα πανελλαδικά, σχεδιασμένο να προσφέρει εξειδικευμένη κατάρτιση στους σπουδαστές του, με σκοπό την άμεση απορρόφηση από πολύ γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες 5* στη Β. Ελλάδα.

Με το πέρας του, όλοι οι σπουδαστές ξεκινάνε να εργάζονται άμεσα .

Χρόνος ολοκλήρωσης προγράμματος 2 μήνες, οι οποίοι χωρίζονται σε 2 (+1) στάδια.

1ο Στάδιο - Εκπαίδευση

Διάρκεια 80 ώρες, οι οποίες ολοκληρώνονται σε δύο εβδομάδες. Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις βασικές γνώσεις στις θέσεις του Service, Barista και Bartender.

2ο Στάδιο - Εργασία

Διάρκεια 1,5 μήνες κατ' ελάχιστο, πλήρους απασχόλησης με ασφάλιση και ένσημα.

3ο Στάδιο - Συνέχιση εργασίας

Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους μέχρι το πέρας της τουριστικής σεζόν, με όλα τα εξασφαλισμένα οφέλη και παροχές.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει:

  • Καθοδήγηση στη συγκέντρωση των απαραίτητων πιστοποιητικών

  • Πληρωμένη εργασία που καλύπτει πολλαπλώς το κόστος του σεμιναρίου

  • Ένσημα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία στον κλάδο

  • Δωρεάν διαμονή πέριξ του χώρου εργασίας

  • Δωρεάν μεταφορά στον χώρο εργασίας

  • 3 γεύματα ημερησίως.

  • Δυνατότητα τουριστικού επιδόματος 

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: F&B crash course Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter