Τομέας Πληροφορική

CCNA v6 προετοιμασία

161 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Άτομα που έχουν προετοιμαστεί για το CCNA R&S v6, αλλά είτε έχουν μόνο το CCENT, είτε δεν έχουν δώσει καμία από τις 2 εξετάσεις, είτε έχουν εξεταστεί, αλλά έχουν αποτύχει.

Διάρκεια: 70 ώρες. Ειδικές εκπτώσεις σε φοιτητές και ανέργους.

Η πιστοποίηση Cisco Certified Network Associate (CCNA) της Cisco αποτελεί το ισχυρότερο επαγγελματικό εφόδιο στον τομέα των δικτύων υπολογιστών. Καλύπτει μια εκτενή ανάλυση των δικτύων, από τις θεμελιώδεις αρχές έως τις προηγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες. Οι καταρτιζόμενοι διδάσκονται τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την διαχείριση και συντήρηση μικρού και μεσαίου μεγέθους τοπικών δικτύων (LAN). Αποκτούν επίσης βασικές γνώσεις για δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN) και τις αντίστοιχες δικτυακές εφαρμογές. Η σημαντικότερη όμως δεξιότητα που αποκτούν είναι η δυνατότητα configuration Cisco συσκευών (Routers και Catalyst Switches) μέσω του Cisco IOS.

Το καινούργιο CCNA v7

Τον Ιούλιο του 2019 ανακοινώθηκε το νέο CCNA v7 και ορίστηκε καταληκτική ημερομηνία εξετάσεων για το CCNA R&S v6 η 24 Φεβρουαρίου 2020. Αυτό σημαίνει ότι η τελική ημερομηνία για να εξεταστεί κάποιος στην προηγούμενη ύλη του CCNA είναι η 24 Φεβρουαρίου. Από τις 25 Φεβρουαρίου και μετά δε θα είναι δυνατή η εξέταση στην παλιά ύλη , παρά μόνο στην καινούργια έκδοση του syllabus, το v7.

Όσοι έχουν προετοιμαστεί στην παλιά ύλη CCNA R&S v6

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα "CCNA v6 Προετοιμασία" οι μαθητές θα ακολουθήσουν ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας, αναγνωρίζοντας και κατανοώντας πλήρως τα σημεία κλειδιά της ύλης. Θα αναπτύξουν ικανότητες διαχείρισης του συστήματος εξετάσεων της Cisco, εφαρμόζοντας τεχνικές επίλυσης ερωτήσεων και troubleshooting σεναρίων και θα ακονίσουν τις γνώσεις τους σε προηγούμενα πρόσφατα τεστ

Για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα με επιτυχία, θα πρέπει να έχει μελετήσει την ύλη του προγράμματος, είτε μόνος του είτε μέσω προηγούμενης εκπαίδευσης. Κάποιος που δεν έχει διδαχθεί την ύλη δεν θα μπορέσει να το παρακολουθήσει. Για το λόγο αυτό, πριν την εγγραφή ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ολοκληρώσει ένα Τεστ Αξιολόγησης και να πετύχει ποσοστό άνω του 70%.
 

Τα μαθήματα θα γίνονται 1 φορά την εβδομάδα, μέχρι και τον Δεκέμβριο, Παρασκευή, 17.30-21.30, ενώ τον Ιανουάριο, 2 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή, 17.30-21.30. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τέλη Ιανουαρίου, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν τον Φεβρουάριο για ολοκληρώσουν και τις εξετάσεις τους.

 

cisco networking academy logo  

Η εκπόνηση του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με το υλικό της Cisco, όπως αυτό παρέχεται σε όλες τις πιστοποιημένες Cisco Networking Academies, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

Academy Locator

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των Ακαδημιών της Cisco είναι ότι παρέχουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να αποκτήσουν εκπτωτικό voucher 60% για τις εξετάσεις πιστοποίησης.


Τα παράβολα των εξετάσεων πιστοποίησης δεν περιλαμβάνονται στο κόστος των διδάκτρων. Περιλαμβάνεται όμως η βεβαίωση επιτυχίας στις εξετάσεις, που σημαίνει ότι δεν χρεώνεστε την πρώτη σας επανεξέταση σε περίπτωση που κοπείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εισηγητής
Δεληγιαννίδης Λάζαρος

Μαθηματικός
Cisco Certified Instructor
Υπεύθυνος ακαδημαϊκών προγραμμάτων Cisco

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 70 ώρες
Κόστος: 890€
Εφάπαξ αποπληρωμή: 790€
Ειδικές εκπτώσεις σε άνεργους και φοιτητές
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!

 στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: CCNA v6 προετοιμασία Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter