Τομέας Οικονομικά και Διοίκηση

Δακτυλογράφηση

217 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Άτομα που θέλουν να είναι σε θέση να εργαστούν ως γραμματείς σε μικρές μεσαίες ή και μεγάλες εταιρίες ή απλώς θέλουν να είναι σε θέση να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές εργασίες του που απαιτούν γράψιμο στον υπολογιστή σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η διδασκαλία του τυφλού συστήματος γίνεται on line μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε επιθυμείτε και να κάνετε τα μαθήματά σας όποια μέρα και ώρα εσείς επιθυμείτε. Σε ένα πλήρως διαδραστικό μάθημα, καλύπτονται οι κάτωθι τομείς:

  • Τρία σημεία δακτυλογράφησης (απλά γράμματα - αριθμομηχανή - λέξεις/ κείμενο)

  • Πολλαπλά επίπεδα με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας

  • Πληκτρολόγηση κειμένου κατά την ακοή του (ηχητικά μηνύματα από επιστημονικά άρθρα)

  • Έλεγχος προόδου (χρονομέτρηση και ποσοστά επιτυχίας)

Οι σπουδαστές μαθαίνουν τυφλό σύστημα στην ελληνική γλώσσα.

Με το πέρας του προγράμματος παρέχεται βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος.

Κόστος: 120€στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Δακτυλογράφηση Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter