Τομέας Πληροφορική

Πληροφορική & ΑΣΕΠ

277 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

hardware software certification educational project
 

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

microsoft office user specialist logo Φορεας πιστοποίησης ACTA logo

Στα πλαίσια της επιχειρησιακής δράσης «Ψηφιακός αλφαβητισμός: Κατάρτιση και ένταξη στην αγορά εργασίας», υλοποιείται το πρόγραμμα Hardware/ Software Certification υπό την αιγίδα τoυ τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ACTA) και την υποστήριξη της Microsoft.

Ολοκλήρωση εγγραφών: 30/09/2018

Δηλώστε συμμετοχή μέσω web offer!

ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ: ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΕΙ - ΤΕΙ/ ΝΕΟΙ/ ΑΝΕΡΓΟΙ/ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ/ ΙΔΙΩΤΙΚΌΣ ΤΟΜΕΑΣ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  1. Εκμάθηση των απαραίτητων βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής: επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου, δημιουργία παρουσιάσεων, χρήση βάσεως δεδομένων, διαχείριση αρχείων με εγγύηση αποτελέσματος στις εξετάσεις.

  2. Εκμάθηση επεξεργασίας εικόνας με το Adobe Photoshop (προαιρετικά, δε χρειάζεται συμμετοχή σε εξέταση)

  3. Δωρεάν παροχή της σουίτας Microsoft Office 365 ProPlus, δυνατότητα εγκατάστασης σε μέχρι 5 συσκευές και κινητά τηλέφωνα, καθώς και 1 TB χώρο στο OneDrive

  4. Πρόσβαση στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης πληροφορικής ΔΕΣ

  5. Απόκτηση της Δια Βίου Πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, της μοναδικής με παγκόσμια αναγνώριση σε Ελλάδα (δημόσιο) και εξωτερικό.  

  6. Δυνατότητα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft, με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό που διεξάγεται στις ΗΠΑ

Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων παρέχεται στους σπουδαστές αυθεντική άδεια Office365 για δυνατότητα παρακολούθησης/ πρακτικής και εξ' αποστάσεως.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επιπλέον παροχές, ιδιαίτερα χρήσιμες για φοιτητές - άνεργους (πχ συμβουλευτική για δημιουργία βιογραφικού καθώς και επιμέλεια αυτού). Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 

Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης όλων των ενοτήτων για την απόκτηση της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist είναι υποχρεωτική. Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 20€ (για εργαζόμενους: 40€) συν τα παράβολα των εξετάσεων. Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται σε μέρες και ώρες που εξυπηρετούν τους σπουδαστές, κατόπιν συνεννόησης με την Datalabs

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότηταςστη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Πληροφορική & ΑΣΕΠ Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter