Τομέας Πληροφορική

Photoshop

197 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Το Photoshop είναι η πλέον καθιερωμένη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας. Είναι τόσο εδραιωμένη που έχει καταφέρει να συνδυάσει το όνομά της τόσο με τον ίδιο τον κλάδο της επεξεργασίας εικόνας, όσο και με το να χρησιμοποείται το όνομα του προγράμματος ως ρήμα στη διαδικασία επεξεργασίας εικόνας.

Πρωτοεμφανίστηκε το 1987 ως η δημιουργία ενός υποψηφίου διδάκτορα του πανεπιστημίου του Michigan, με το όνομα Display. Το 1988 μετονομάστηκε σε ImagePro και τον ίδιο χρόνο πήρε το τελικό της όνομα και πρωτοκυκλοφόρησε ως συμπληρωματικό λογισμικό στο πακέτο ενός slide scanner της Barneyscan.

Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας αφαιρώντας τις ενοχλητικές ατέλειες, ή πιο βασικά στοιχεία όπως γενικότερος φωτισμός ή/και χρωματισμός! Στα προχωρημένα μαθήματα αλλάξτε φόντα στις φωτογραφίες σας και συνθέστε τα θέματά σας όπως εσείες θέλετε.

Διάρκεια και κόστη:

Διάρκεια προγράμματος: 24 ώρες
Κόστος: 290€
Εφάπαξ αποπληρωμή: 270€
Ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Photoshop Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter