Τομέας Πληροφορική

Autocad 2D/3D

172 άτομα ενημερώνονται για το σεμινάριο

Απευθύνεται σε:
Άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στο ηλεκτρονικό σχέδιο σε 2 διαστάσεις, είτε για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν πανεπιστημιακά προγράμματα χωρίς να έχουν προηγούμενη εκπαίδευση είτε για να απασχοληθούν σε τεχνικά γραφεία
Διάρκεια: 50 ώρες. Ειδικές εκπτώσεις σε φοιτητές και ανέργους.

Το Autocad είναι μια εφαρμογή CAD, δηλαδή Computer Aided Design, για 2D, αλλά και 3D σχέδια. Όταν πρωτοεμφανίστηκε το 1982 από την Autodesk ήταν από τις πρώτες εφαρμογές CAD που έτρεχαν σε προσωπικό υπολογιστή και όχι σε κάποιο τερματικό ενός υπερυπολογιστή.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο διαδομένη εφαρμογή CAD σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, όπως αρχιτεκτονική, ηλεκτρολογικό σχέδιο, 3D modeling, αλλά και διακόσμηση, σχεδίαση επίπλου, κλπ

Μάθετε να σχεδιάζετε σε δύο διαστάσεις (2D), να προσθέτετε διαστασιολόγηση, να χρησιμοποιείτε βιβλιοθήκες με τα αντικείμενα που έχετε δημιουργήσει αλλά και φυσικά να εκτυπώνετε τις εργασίες σας.

Τα μαθήματα γίνονται σε μορφή ιδιαίτερου, αφού εσείς επιλέγετε ποια μέρα και ώρα θα τα παρακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πως μπορείτε να ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή και να επιλέξετε εσείς το ρυθμό παρακολούθησης. Τα μαθήματα μπορείτε να τα κάνετε στο κέντρο μας ή εξ αποστάσεως, από το χώρο σας. Η συνολικά διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται στις 50 ώρες και από τη μέρα έναρξής σας έχετε έως και 4 μήνες για να τις καλύψετε. (πχ αν παρακολουθείτε κάθε μέρα ένα μάθημα διάρκειας 2 ωρών, θα έχετε ολοκληρώσει εντός μήνα, με μέρα παρά μέρα σε 2 μήνες κοκ).

Ολοκληρώνοντας, η Datalabs σας παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης σπουδών, ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ και μπορείτε, αν επιθυμείτε, να λάβετε μέρος στην εξέταση πιστοποίησης CCAD από τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την εγγύηση αποτελέσματος: δε χρεώνεστε επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας.

Διάρκεια προγράμματος 2D: 50 ώρες
Κόστος: 280€ ιδιώτες/ 390€ εταιρίες
Εφάπαξ αποπληρωμή: 250€
Ειδικές εκπτώσεις σε άνεργους και φοιτητές
 

Δείτε τα web offers μας στην κορυφή της σελίδας ή στο τέλος αυτής (ανάλογα με τη συσκευή σας) για τις καλύτερες προσφορές!στη χρήση των στοιχείων μου (e-mail και τηλέφωνο) για να επικοινωνεί η Datalabs μαζί μου σχετικά με το πρόγραμμα που ενδιαφέρθηκα, καθώς και για ενημέρωση μελλοντικών προγραμμάτων. (Η Datalabs δεν πρόκειται να διαθέσει το προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό).
(Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται λόγω εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) και της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων)
Εγγραφή στο newsletter και ενημέρωση για τις ημερομηνίες έναρξης των επόμενων σεμιναρίων: Autocad 2D/3D Επιλέξτε αναλυτικότερα τα σεμινάρια για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε στη σελίδα του Newsletter μας εδώ: Datalabs Newsletter