Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το “έξυπνο” ηχείου της Samsung

Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το “έξυπνο” ηχείου της Samsung

  

Αργεί κι άλλο το έξυπνο ηχείο της Samsung.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά ένα “έξυπνο” ηχείο που θα ενσωματώνει το Bixby, όπως αποκάλυψε ο BK Yoon, co-CEO της εταιρείας και επικεφαλής του τμήματος consumer electronics.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της IFA, ο BK Yoon ανέφερε πως η εταιρεία εργάζεται ήδη για να συνδυάσει τεχνολογίες από το τμήμα φορητών συσκευών,καθώς και την τεχνογνωσία της Harman στον τομέα του ήχου.

Έτσι θα χρειαστεί “κάποιο χρόνο” για να κυκλοφορήσει το προϊόν στην αγορά, για το οποίο πάντως οι καταναλωτές μπορούν να έχουν υψηλές προσδοκίες. Από την άλλη πλευρά ο DJ Koh, επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών ο οποίο ηγείται του πρότζεκτ, σημείωσε πως ο ψηφιακός βοηθός Bixby θα συγχρονίζεται με τις οικιακές συσκευές μέσω του Samsung Connect.

Όλοι μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί θέλουν να αποκτήσουν παρουσία στην αγορά των ηχείων που ενσωματώνουν ψηφιακούς βοηθούς και δέχονται φωνητικές εντολές. Ενδεικτικά, τον περασμένο Ιούνιο, η Apple παρουσίασε το HomePod, το οποίο ενσωματώνει τη Siri και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Πηγή: www.insomnia.gr

Σχολιάστε ελεύθερα...