" />
Snooze από το Facebook για προσωρινή αποφυγή μηνυμάτων από χρήστες και σελίδες

Snooze από το Facebook για προσωρινή αποφυγή μηνυμάτων από χρήστες και σελίδες

  

Σαν να λέμε "Bάλ'τον στο Mute"

Μια νέα δυνατότητα προσθέτει από αυτή την εβδομάδα το Facebook για όλους τους χρήστες του που επιθυμούν να μη βλέπουν ενημερώσεις στο χρονολόγιό από συγκεκριμένο φίλο ή σελίδας που ακολουθούν.

Η δυνατότητα με την ονομασία Snooze αφορά όσους δε θέλουν να σταματήσουν να ακολουθούν κάποιο χρήστη, μία ομάδα ή μια σελίδα, όμως παράλληλα δε θέλουν να βλέπουν και τα μηνύματά που δημοσιεύουν, με πιθανότερο λόγο τη μεγάλη συχνότητα τους ή και το περιεχόμενό τους. Το Snooze βρίσκεται στο drop-down μενού στην πάνω δεξιά γωνία και έχει χρονική διάρκεια 30 ημερών. Όσο πλησιάζει η λήξη του, ο χρήστης ενημερώνεται σχετικά, έχοντας την επιλογή να το ανανεώσει για ακόμη 30 ημέρες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Facebook ήδη παρέχει στον χρήστη παρόμοια χαρακτηριστικά στον χρήστη προκειμένου αυτός να ελέγχει καλύτερα το περιεχόμενο που εμφανίζεται στο χρονλόγιό του (news feed) όπως το Unfollow, την απόκρυψη ή την αναφορά μηνυμάτων. Για τη λειτουργία Snooze, το Facebook ξεκίνησε τις δοκιμές του με έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τα αποτελέσματα να ήταν όπως φαίνεται ενθαρρυντικά.

Πηγή: insomnia.gr

Σχολιάστε ελεύθερα...